Winkelwagen

Visagie & Hairstyling

Visagie & Hairstyling

Dag make-up

Lichte basis make-up waar we de sterke punten van het gezicht extra benadrukken op een subtiele manier. Inclusief make-up advies.

All-in make-up

Uitgebreide make-up ideaal voor een feestje, diner, gala…. Inclusief make-up advies.

Bruidsmake-up incl. Proefmake-up

De mooiste dag van je leven is natuurlijk niet compleet zonder verzorgde uitstraling die helemaal naar jou wens is! Daarom vooraf ook de proefmake-up, om zo aan alle wensen te voldoen! Ook op de dag zelf nemen we ruim de tijd zodat alles perfect is! Inclusief een essence vol werkstoffen, en een speciale voorbehandeling zodat de make-up super blijft zitten!

Kapsels verzorgen wij vaak in combinatie met de make-ups. Wij werken met de Dyson Airwrap en stylingtools van Chi om de mooiste kapsels te creëren. U kunt zelf online inboeken voor shining straight (stijlen) of celebrity curls (krullen). Opsteek kapsels bespreken wij telefonisch omdat elke wens anders is en daar andere tijd voor ingeboekt moet worden.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over deze behandeling? Neem contact met ons op!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.