Winkelwagen

Genosys Microneedling

Genosys Microneedling

Het Zuid-Koreaanse merk Genosys bied ’s werelds beste kwaliteit op gebied van microneedling.

Het Zuid-Koreaanse merk Genosys bied ’s werelds beste kwaliteit op gebied van microneedling.

 

Wat is microneedling?

Microscopisch kleine naaldjes brengen microkanaaltjes in de huid, deze zorgen voor een betere opname  van de werkstoffen die tijdens deze huidverbeterende behandeling worden aangebracht. Ook na de behandeling worden uw producten tot 70 procent beter opgenomen dan normaal. Ook wordt door het structureel doorboren van de huid het natuurlijke wondhelingssysteem geactiveerd +  de natuurlijke productie van collageen en elastine. Dit zorg ervoor dat uw huid veel strakker en gladder wordt!

Bijzonder van aan Genosys: het merk maakt geen gebruik van gewone microneedling, maar van het unieke diskneedling treatment. Deze diskneedlerollers zorgen voor meer resultaat en veiligheid, bij andere systemen kunnen naalden loslaten, deze disks zijn vanuit 1 stuk gemaakt en kunnen dus niet los raken. Ook uniek is de diamant vorm van de naalden = minder pijn.

Door uitgebreide face treatment zijn kortere naalden nodig wat zorgt voor meer resultaat met minder trauma!

 

Perfect voor:

  • Liften en rimpels
  • Littekens en striae
  • Poriën verfijnen
  • Pigmentatie
  • Acné. Door het herstelmechanisme zie je dat acné wordt verminderd. Tijdens de behandeling gebruiken we speciale werkstoffen om acné aan te pakken waardoor de acné vermindert en eventuele littekens worden aangepakt.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over deze behandeling? Neem contact met ons op!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.