Winkelwagen

Harsen & Verven

Harsen & Verven

Pijnloos waxen voor een volkomen gladde en perfecte huid!

Voor onze wax behandelingen werken wij met ‘Lycon Precision waxing’ dit is een professionele manier van ontharen, die vanuit Australië de wereld aan het veroveren is. Waxing is hot! Vrouwen én mannen willen een altijd gladde en superzachte huid, zonder al het gedoe en de pijn van harsen. Terecht stellen ze steeds hogere eisen aan de kwaliteit en duurzaamheid van de behandeling. Topsalons in de hele wereld gebruiken niets anders meer dan deze crème de la crème onder de waxen. Wij van beautify vinden dat onze klanten hebben recht op een behandeling met de natuurlijke, heerlijk geurende wax van Lycon. Ontdek de voordelen:

 

  • Geschikt voor haartjes vanaf 1 mm
  • Vrijwel pijnloos en uiterst zacht voor de huid
  • Wordt aangebracht op lage temperaturen
  • Geen huidirritaties of roodheid
  • Verrijkt met essentiële oliën

 

Voor het gezicht, oksels, bikinilijf maken wij gebruik van speciale Lycotec, Lycojet en Hotwax. Deze hars werkt snel, secuur en vrijwel pijnloos. Heeft grip op alle haartypes, dus van stugge haren tot dons pakt het alles mee!

 

Voor de groter oppervlakten als benen, armen en rug hebben wij speciale strip wax.

 

Mocht u ondanks de super kwaliteit van deze wax tóch last krijgen van irritatie en pukkeltjes, dan hebben wij nog een top alternatief wat gebruikt kan worden voor het hele gelaat. Wij hebben het over threading een oosterse manier van ontharen.

 

Waarom geen kans op irritatie?

De methode is super hygiënisch en huidvriendelijk. Zo pak je voor iedereen een nieuwe draad, je komt niet in contact met hars & je komt minder met de handen aan het gezicht tijdens het ontharen. Sommige mensen reageren ook op snel op warmte en kunnen daar wat op reageren. Dan is threading een oplossing.

 

Komen mijn haartjes niet sneller terug bij waxen of threading?

Nee, dit is een fabeltje. Juist door de behandeling regelmatig te herhalen zul je zien dat de haargroei minder sterk wordt. De haar zal steeds dunner terug groeien en uiteindelijk kan hij ook verdwijnen! Vaak wordt dit verward met scheren, daarbij stimuleer je juist wel de haargroei en komen haartjes bot en snel terug gegroeid.

 

Het harsen kan gecombineerd worden met bijvoorbeeld verven of henna behandeling.

Verven kan toegepast worden voor de wimper haren en de wenkbrauwen en dit resultaat blijft tot 6 weken zichtbaar.

 

Henna is een techniek die voor de wenkbrauwen toegepast kan worden, ook wel ‘hennabrows’. Het verschil met normale verf is. Dat de henna ook aan de huid hecht voor 5-14 dagen en in de haren tot wel 8 weken blijft zitten.

 

Alle mogelijke onderdelen vind u hier in de boekingsapp. Zoals u kunt zien krijgt u bij het harsen een speciale kortingsprijs als u binnen 6 weken terug komt!

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over deze behandeling? Neem contact met ons op!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.