Winkelwagen

Carbonpeel

Een van onze nieuwste behandelmethodes: de carbonpeel met de YPRO ND Yag Laser! Dit is een bewezen effectieve behandeling voor huidverjonging, grove porieen & diepe reiniging van de huid.

Een van onze nieuwste behandelmethodes: de carbonpeel met de YPRO ND Yag Laser!

Dit is een bewezen effectieve behandeling voor huidverjonging, grove porieen & diepe reiniging van de huid.

De medische koolstof mengsel wat ook vol zit met vitamines en mineralen wordt gecombineerd met lasertechnologie en zorgen voor een diep zuiveringsproces in de huid, huidverstrakking, verjonging, ontsekingsremmend, verminderde talgafscheiding en een betere textuur (porieen/littekentjes).

 

Na het reinigen van de huid brengt onze specialist het carbon masker op de huid aan. Zodra deze is opgedroogd zal de huidspecialist de banen over het te behandelende gebied bewegen. De laser schiet flitsjes op de huid, deze verwarmt het carbon en zorgt dat dit verdampt. Bij deze verdamping schiet de lazer meteen ook de dode huidcellen en overtollig talg weg, wat gaat zorgen voor een schone en diep gereinigde huid.

Door de laserflitsen ontstaat er ook in de fibroblasten een reactie die meer colalgeen en elatine stimuleren. De behandeling werkt nog weken na de behandeling door in de huid. Direct na 1 behandeling is er al een strakkere huid zichtbaar met een glow, maar voor optimaal resultaat adviseren wij dit als kuur van ongeveer 5x.

 

Dus in het kort; de carbon peel is de krachtpatser op het gebied van:

  • Huidverjonging; verstrakking, minder rimpels, lijntjes, porien, meer elastisch door collageen aanmaak
  • Acne, littekentjes , reguleert talgproductie (vette huid)
  • Diepte reiniging
  • Grove porien verfijnen

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over deze behandeling? Neem contact met ons op!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.