Winkelwagen

Spraytan

Het hele jaar een mooie zongebruinde huid, maar dan uit een flesje ;) 100% veilig en gezond (en absoluut niet oranje) met ons vegan en natuurlijke merk ECO BY SONYA.

Sonya Driver haar zus werd gediagnosticeerd met een melanoom op slechts dertig jarige leeftijd. Toen ging zij opzoek naar een veilige manier om bruin te worden zonder zon.

Tijdens haar onderzoek kwam ze erachter dat er ook in alledaagse cosmetica enorm veel kankerverwekkende stoffen zitten. Zij was door de diagnose bij haar zus absoluut niet bereid om die stoffen te verwerken in haar producten. Zo werd het biologisch gecertificeerde bedrijf geboren.

 

Na jaren van onderzoek, heeft ze de eerste lijn met tanning producten ontwikkeld die werd gecertificeerd door de Organic Food Chain onder de Australische regering. Dit is de hoogste certificering die een product kan krijgen.

 

Wij hebben een tan die binnen 2 uur ontwikkeld deze kan voor bijna alle huidtypes. Voor de extreem droge en probleemhuiden hebben wij ook een speciale tan, deze kunt u afspoelen na 2-4-6-8 uur, zo kunt u zelf beslissen hoe intensief u de tan wilt. Alle tanning producten zijn op basis van natuurlijke producten als cacao en fruitsoorten, daardoor zal u nooit oranje kleuren.

Welke tan u ook kiest Eco  by Sonya beloofd u de mooiste, geloofwaardige tan.

100% natuurlijk. 100% veganistisch. 100% BEAUTIFUL

 

Wat doen voor/na de behandeling:

  • 24 uur vooraf scrubben (met olie vrije scrub) en scheren
  • Geen deodorant, parfum, crème, bodylotion gebruiken wanneer u naar de afspraak toekomt.
  • Trek donkere losse kleding aan voor na de behandeling en geen schoenen die zweten. Regent het? Neem dan even een paraplu mee! Water deactiveerd de werking van de spraytan.
  • Houd rekening met de inwerk tijd van 2 uur, tijdens deze 2 uur mag je spraytan niet nat worden!
  • Na 2 uur spoel je af, en crème je lekker in met body crème. De tan ontwikkeld nu binnen 24 uur!

 

Boek hier een afspraak in!

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over deze behandeling? Neem contact met ons op!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.