Winkelwagen

Feet treatments

Feet treatments

Het lyco’pedi Professionele Pedicare Systeem is zorgvuldig ontwikkeld met onze kenmerkende aandacht voor detail. Het levert de ideale combinatie van ingrediënten om de perfecte pedicure aan klanten te bieden. De behandeling werkt heerlijk ontspannend op zowel lichaam als geest. We hebben hiervoor effectief werkende natuurlijke vitamines en plantenextracten toegevoegd, versterkt met de intense hydraterende eigenschappen van Hyaluronzuur, Fruitzuren en Sheabutter, plus de bijkomende voordelen van Marine Collageen, Vitamine E (Antioxidant) en Provitamine B5 (Panthenol). LYCON is zeer trots op deze hoogwaardige synergistische formules, die de aanwezigheid van fijne lijntjes en rimpels helpen verminderen, schade door vrije radicalen beperken, het uiterlijk van de voetenhuid stimuleren en die voor verjongde én gezonde voeten zorgen.

Feet to go

Heerlijk voetenbad
Knippen van de nagels
Verzorgen nagelomgeving
Licht eelt verwijderen
Silky feet scrub
Incrèmen met passend verzorgingsproduct

Pedicure compleet

Knippen van de nagels
Verzorgen nagelomgeving
Eelt verwijderen
Likdoorn/Kloof/ingegroeide nagel behandelen
Voet massage met Lycopedi crème

Thaise voetreflex massage

Voetreflex is een eeuwenoude methode om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te herstellen.

Ter verlichting en voorkoming van gezondheids-en stress klachten wordt er druk uitgeoefend op bepaalde zones van de voeten waarvan de energie correspondeert met andere delen van je lichaam.
Voetreflex massage kan voor iedereen worden ingezet
Het werkt niet alleen ontspannend in je voeten, maar in je hele lichaam.

Gel polish

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over deze behandeling? Neem contact met ons op!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.