Winkelwagen

Wenkbrauwen

Powderbrow is een PMU techniek. Zowel mogelijk als permante of semi-permantente  techniek. Door de powder brow krijg je een zacht & natuurlijk  schaduweffect, die zorgt dat jouw wenkies altijd on fleek zijn!

Powderbrow is een PMU techniek. Zowel mogelijk als permante of semi-permantente  techniek. Door de powder brow krijg je een zacht & natuurlijk  schaduweffect, die zorgt dat jouw wenkies altijd on fleek zijn! Wil jij dit gecombineerd met ‘haartjes’ dan is de 3d techniek meer geschikt voor jou. Bij deze techniek maken wij naast de schaduw ook fijne haartjes na in de wenkbrauw, ideaal voor als u echte haartjes mist. Deze hairstroke techniek kan ook toegepast worden op zichzelf. SPMU verdwijnd uiteindelijk uit de huid, waar PMU eens in de paar jaar eens opgefrist moet worden maar veel langer plezier van hebt.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over deze behandeling? Neem contact met ons op!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.