Winkelwagen

Dr. Murad

Dokter Howard Murad is één van de beste dermatologen in Amerika. Al ruim 35 jaar doet hij onderzoek naar huidverbetering in combinatie met een gezondere levensstijl.

Dokter Howard Murad is één van de beste dermatologen in Amerika. Al ruim 35 jaar doet hij onderzoek naar huidverbetering in combinatie met een gezondere levensstijl. Hij staat bekend om zijn filosofie van Connected Beauty®. Zijn onderzoek vertoonde drie basis thema’s voor een gezonde huid, en alle formules zijn hierop gebaseerd:

  1. Hydratoren: deze ingrediënten verbeteren het vermogen van de huid om water aan te trekken en vast te houden.
  2. Ontstekingsremmers: deze bestanddelen hebben de eigenschap de huid te verzachten en te kalmeren.
  3. Antioxidanten: hierdoor is Murad in staat een geheel nieuw niveau van bescherming tegen cel beschadiging aan te bieden.

 

De Murad behandelingen zijn te boeken in 3 verschillende sterktes. Bent u nieuw met gezichtsbehandelingen met de behandelingen dan adviseren wij een light of medium sterkte te kiezen. Bent u al huidverbeterende behandelingen en producten gewend, dan kiest u voor medium of intensive voor optimaal resultaat.

Alle behandelingen zijn afgestemd op de behoeften van uw huid en persoonlijke wensen. Naast de salon behandeling geven wij met alle liefde een passend advies voor thuis, zowel voor producten als voor (kleine) aanpassingen in uw levensstijl om de huid en algemene gezondheid te verbeteren!

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over deze behandeling? Neem contact met ons op!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.