Winkelwagen

Permanente make-up verwijderen

Permanente make-up verwijderen

Niet blij met uw gezette permanente make-up? Of is het in de loop van de jaren rood of grijs verkleurd? Wij kunnen u verder helpen!

Niet blij met uw gezette permanente make-up? Of is het in de loop van de jaren rood of grijs verkleurd? Wij kunnen u verder helpen!

Voor het verwijderen van permanente make-up en tatoeages zijn verschillende technieken beschikbaar. De eerste techniek die wij in de salon gebruiken is met de ND YAG-laser. Ook maken wij gebruik van de IQ Pigment Remover. Dit is een speciale vloeistof die wij inbrengen die het oude pigment als het ware ‘opeet’

IQ Pigment Remover is een unieke formule op alkalische of zure basis. De remover vloeistof zoekt als het ware de pigmenten die ingebracht zijn in de huid, en eet deze op of vlakt ze af.

Bij het gebruik van een laser worden helaas geen pigmenten op basis van wit (titaniumdioxide) verwijderd, omdat de laser deze witte moleculen niet ziet. Bij gebruik van de laser kan kleur inversie (betekend dat de kleur omslaat) ontstaan, wat niet gebeurd bij gebruik van de IQ Pigment Remover. De IQ Pigment Remover verwijderd alles.

Wij snappen dat dit moeilijk is om zelf tussen laseren en iq remover de beste optie in te kiezen, daarom nodigen wij u graag uit voor een intake gesprek om de opties te bespreken.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over deze behandeling? Neem contact met ons op!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.