Winkelwagen

Massages

Wij hebben een heel uitgebreid assortiment aan massages, en blijven hierin continu vernieuwen om zo onze kwaliteit hoog te houden en om aan al uw wensen te kunnen voldoen.

Wij bieden u totale ontspanning maar ook hulp bij lichamelijke klachten. Informeer bij ons en ontvang een persoonlijk en eerlijk advies!

Ontspanningsmassage

Heerlijke ontspannende massage, met een weldadige uitwerking op spieren en de geest.

Lomi Lomi massage

Traditionele Hawaïaanse massage, waarbij vooral met de onderarmen en ellebogen gemasseerd wordt met lange vloeiende bewegingen.

Hotstone massage

De combinatie tussen de warmte van de stenen en de ontspannende, maar diepgaande bewegingen zorgen voor complete ontspanning van de spieren.

Deep Tissue massage

Deep tissue massage is een zeer krachtige massage om balans in het lichaam te brengen. De diepe & langzame grepen zorgen ervoor dat de stress en de spanning weg vloeit.De deep tissue massage is geschikt voor mensen met langdurig opgehoopte spanning in lichaam en/of geest. Uw lichaam kan wat beurs aanvoelen tijdens en na de massage omdat er op bepaalde gebieden heel veel aandacht gelegd wordt, maar als het goed is voelt u zich na een aantal dagen veel beter! Voor de gezondheid is het erg bevorderlijk om deze massage te ondergaan. Wanneer uw spieren verkrampt zijn, is de circulatie van zuurstof en bloed plaatselijk geblokkeerd. Een deep tissue massage helpt die blokkade op te heffen.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over deze behandeling? Neem contact met ons op!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.