Winkelwagen

Tandenbleken

Tandenbleken

Wittere tanden in 30 minuten!

Smileffect werkt volgens de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van tanden witten. Door het gebruik van zachte ingrediënten is de behandeling een stuk comfortabeler en sneller dan de gemiddelde bleek behandeling. Er hoeft geen speciaal bitje gemaakt te worden en het tandvlees hoeft niet te worden beschermd. Na de behandeling van 30 minuten kun je direct het resultaat bewonderen. Je kunt ook na 1 uur weer eten en drinken, al adviseren we je wel koffie, thee, rode wijn en voedingsmiddelen met kleurstoffen nog even te laten staan.

Wat kunt u verwachten:

  • direct resultaat (na 30 minuten zie je het effect)
  • minimaal 4-9 tinten lichter per sessie

Hoe werkt Smileffect?
Onze soft dental brightening behandeling is snel, comfortabel, 100% veilig en zonder bijwerkingen. De speciale brightening-gel van smileffect® bevat een werkzame stof die geactiveerd wordt door LED-licht. Deze stof dringt door in het tandglazuur en veroorzaakt een reactie met de verkleuringen die in de loop der jaren zijn ontstaan zonder de structuur van het tandglazuur aan te tasten. De zuurstofradicalen die bij deze soft dental brightening methode vrijkomen lichten de verkleuringen op. Door dit proces worden de tanden wel 4-9 tinten lichter.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over deze behandeling? Neem contact met ons op!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.