Winkelwagen

ND YAG Laser

ND YAG Laser

Met de nieuwste techniek YPRO ND YAG laser kunnen wij tatoeages of permanente make-up & pigmentvlekken uit de huid verwijderen. Deze pigmenten worden tot hele kleine stukjes geschoten door de laser, denk als een soort confetti! Een groot deel van het pigment wordt direct afgestoten tijdens de behandeling. Na de behandeling zal er korstvorming ontstaan en ook hierbij zal een deel van het pigment afgestoten worden. Ook kan een deel van het pigment opgenomen worden in het lymfesysteem en hierdoor het lichaam verlaten.

 

De laserbehandelingen worden over het algemeen niet als heel pijnlijk ervaren, en wij doen er alles aan om uw behandeling zo comfortabel mogelijk te maken. Zo koelen wij de huid voor en na de behandeling en brengen wij een verkoelend en verzorgend product aan.

 

Ook op het gebied van huidverbetering is dit een super krachtig apparaat. Prachtig bij o.a. Acne, huidverstrakking…. Met de Carbonpeel word een mengsel boordevol vitamines en mineralen gecombineerd met deze lasertechnologie!

 

Note: check vooraf even onze intake/ lijst met contra indicaties voordat je een afspraak inpland! Deze vind je hier

Pigmentvlekken verwijderen

ND YAG laser is de krachtpatser op het gebied van veilig en effectief pigment vlekjes weg halen. Dit kan zowel op het gezicht als op het lichaam toegepast worden.

Tattoeages verwijderen

Met de ND YAG Laser kunnen wij tatoeages verwijderen. Hoe donkerder de inkt, hoe beter de laser pakt op de tatoeages. 

Permanente make-up verwijderen

Niet blij met uw gezette permanente make-up? Of is het in de loop van de jaren rood of grijs verkleurd? Wij kunnen u verder helpen!

Carbonpeel

Een van onze nieuwste behandelmethodes: de carbonpeel met de YPRO ND Yag Laser! Dit is een bewezen effectieve behandeling voor huidverjonging, grove porieen & diepe reiniging van de huid.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over deze behandeling? Neem contact met ons op!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.